Mechanizmy riadenia distribučného kanála - Kremeňová, Monika
Stanovenie správnej distribučnej stratégie a marketingového plánu k dosiahnutiu cieľa. Distribučný manažment a optimálne riešenia pre logistiku. Nástroje efektívneho riadenia distribučného kanála. Uskutočňovanie distribučných výkonov od výrobcu k spotrebiteľovi.