Kvalita, zmena, inovácia - Mizla, Martin, 1955-
Rozdiel medzi inováciou a kvalitou. Inovačná mapa - triedi podnikové zmeny z hľadiska objektov (produkt, proces, organizačná štruktúra) a zmien v oblasti nákladov a kvality.