Teritoriálny marketing a spolupráca samospráv na úrovni tvorby projektov - Drábik, Peter, 1981-
Spolupráca samospráv v oblasti tvorby projektov a ich spoločnej realizácie. Definovanie mikroregionálnych združení. Výhody združovania miest a obcí. Marketingový projekt v regionálnom marketingu. Základné charakteristiky marketingového projektu. Logický rámec marketingového projektu - modelový príklad. Časový plán implementácie marketingového projektu (Ganttov graf). Odporúčania pre prípravu medzinárodných projektov.