Dohoda o voľnom obchode krajín Južnej Ázie (SAFTA) - Károlyiová, Ľubomíra
Regionálne združenie SAARC - jeho ciele. Dohoda o voľnom obchode medzi členmi združenia SAARC. Ciele Dohody, nástroje implementačnej politiky Dohody SAFTA. Význam Dohody.