Finančné pozície podnikov v agrárnom sektore po vstupe do EÚ - Grznár, Miroslav
Úlohy finančného manažmentu podniku. Významné princípy kontrolného systému riadenia. Finančné pozície agrárneho sektora po vstupe SR do EÚ. Vybrané finančné ukazovatele podnikov poľnohospodárskej výroby. Vybrané finančné ukazovatele krajín EÚ v roku 2005. Disparita finančných ukazovateľov v agrárnych podnikoch.