Integrated strategic performance systems of Slovak manufacturing firms - Dubovická, Lenka
Prieskum (rok 2007) slovenských podnikov. Klasifikácia podľa finančného a nefinančného merítka. Podniky využívajúce metódu BSC alebo iné integrované systémy merania výkonnosti. Popis prieskumu.