Interaktívna komunikácia v médiách - Eisele, Štefan
Základné východiská interaktívnej komunikácie. Interaktívna komunikácia v súčasnosti. Príklady interaktívnej komunikácie v rozhlase a v televízii. Digitálna gramotnosť. Inovatívne prístupy k interaktívnej komunikácii.