Špecifické formy distribučných kanálov a riadenie distribučných konfliktov - Gabriš, Miloš
Vyhľadávanie nových distribučných kanálov a foriem spolupráce s distribučnými partnermi. Situačne prispôsobivé kanály. Syntetické kanály distribúcie. Distribučné konflikty. Formy konfliktov. Spôsoby predchádzania konfliktom. Riadenie konfliktov.