Podnikateľské prostredie v Slovenskej republike a tendencie jeho vývoja - Loydlová, Miroslava
Ciele súčasnej vlády SR pre rozvoj podnikateľského prostredia. Inovačná stratégia pre Slovensko na roky 2007-2013. Zhodnotenie súčasného postavenia Slovenskej republiky v rámci Európskej únie. Medzinárodné porovnanie podnikateľského prostredia v SR. Hodnotenie Svetovej banky a Svetového ekonomického fóra. Hlavné odporúčané kroky na dosiahnutie lepších výsledkov.