Súčasná ruská a slovenská politická lingvistika - Dulebová, Irina
Výskum súčasného stavu politickej lingvistiky na Slovensku a v Rusku v pláne deskriptívnom aj komparatívnom. Hlavné smery výskumu tejto mladej vedy a perspektívy jej dalšieho vývoja.