Stav skúmania verbo-nominálnych spojení v slovenskej lingvistike - Seresová, Katarína, 1967-
Skúmanie verbo-nominálnych spojení v slovenskej jazykovede. Prehľad jednotlivých lingvistických diel a názorov najznámejších slovenských lingvistikov na problematiku slovesno-menných spojení typu in Frage kommen (prichádzat do úvahy), zur Verfügung stehen (dat k dispozícii) a podobne.