K problematike výučby odbornej taliančiny ako tretí cudzí jazyk na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Smoleňová, Elena, 1974-
Vyučovania ekonomickej taliančiny na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Štúdium talianskeho jazyka ako tretieho povinne volitelného jazyka. Efektívna výučba základov odbornej taliančiny.