Všeobecné predpoklady a špecifiká personálneho zabezpečenia výučby na VŠ - Socha, Luboš
Vzdelávacie aktivity v podmienkach SR. Základné kategórie účelových vzdelávacích aktivít so zameraním na celoživotné vzdelávanie. Podmienky formálneho vzdelávania na vysokých školách v SR. Základné charakteristiky a požiadavky na pedagógov v systéme vysikoškolského vzdelávania. Hodnotenie personálneho zabezpečenia procesov na vysokých školách z hľadiska zamerania pedagogických pracovníkov na vzdelávací proces, vedu a výskum.