Outsourcing a jeho význam v podniku v procese liberalizácie elektroenergetiky - Kovalík, Stanislav
Príkladom liberalizácie a deregulácie je odvetvie energetiky. Vznik vnútropodnikových odberateľsko-dodávateľských vzťahov na báze outsourcingu. Oblasť elektroenergetiky a široké spektrum služieb s rozsiahlým portfóliom zákazníkov. Zvýšenie flexibility a efektívnosti jednotného trhu s elektrinou.