Correlation between the two accesses to subjective value pedagogical process - Hajduová, Zuzana, 1974-
Výskum hodnotenia pedagogického procesu zo strany študentov a pedagógov. Objektívne a subjektívne hodnotenie. Použitie štatistickej metódy FMEA. Dotazník zvlášť pre študentov a zvlášť pre pedagógov. Zhrnutie prieskumu.