Privátne značky pod vplyvom hospodárskej krízy v segmente bioproduktov - Lukačovičová, Zuzana
Charakteristika trhu biopotravín. Problematika vysokých cien biopotravín. Ekologické poľnohospodárstvo. Označenie bioproduktov. Vznik a uvedenie privátnej značky Tesco Organic - prípadová štúdia. Obchodný názov značky, logo a dizajn obalu. Komunikačná stratégia a zavádzanie značky Tesco Organic na slovenskom trhu.