Aplikace teorie asymetrických šoků na současný vývoj v rámci evropské měnové integrace - Čajka, Radek
Vplyv finančnej krízy na podnikateľské subjekty z eurozóny. Priame štátne náklady na boj s finančnou krízou a problémy s tým spojené. Vplyv hospodárskej krízy na vývoj HDP. Vplyv hospodárskej krízy na infláciu. Záverečné rozhodnutia o existencii asymetrického šoku.