Medzinárodná distribučná politika - Matušovičová, Monika, 1967-
Faktory ovplyvňujúce medzinárodnú distribučnú politiku. Kritériá medzinárodnej distribúcie označované ako "6C". Náklady spojené s distribúciou. Kapitálová náročnosť. Schopnosť porytia trhu cieľovej krajiny. Povesť firmy v zahraničí. Kontinuita spolupráce. Legislatívne obmedzenia v oblasti distribúcie. Legislatívna regulácia výstavby maloobchodných jednotiek vo vybraných krajinách Európskej únie.