Aktuálne problémy zahraničných firiem na Slovensku - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Informácia o výskume súboru takmer 200 zahraničných investorov v SR s cieľom identifikácie najdôležitejších problémov a faktorov úspechu pri podnikaní v SR.