Integrácia akciových trhov : Grangerov model a efekt nesynchrónneho obchodovania - Baumöhl, Eduard, 1982-
Skúmanie vzťahov medzi americkým akciovým trhom a akciovými trhmi z rôznych krajín. Poukázanie na významnosť efektu nesynchrónneho obchodovania pri skúmaní jednosmerných závislostí medzi svetovými akciovými trhmi.