Prístupnosť podnikov cestovného ruchu na Slovensku pre klientov so zdravotným postihnutím - Šuterová, Viola, 1957-
Filozofia prístupnosti cestovného ruchu pre všetkých. Legislatívny rámec. Výsledky prieskumu zameraného na súčasný stav poskytovania služieb v podnikoch cestovného ruchu pre klientov so zdravotným postihnutím. Prieskum bol zameraný na oblasti: záujem podnikov o klientov so zdravotným postihnutím, rozsah poskytovaných služieb, špecifické potreby klientov a limity mobility, odstraňovanie a bariér a ďalšie otázky.