Poistenie v medzinárodnej cestnej nákladnej doprave - Slaninková, Jana
Vybrané druhy poistenia, ktoré sú potrebné na zabezpečenie plynulého chodu dopravnej spoločnosti. Poistenie, druhy poistenia. Charakteristika vybraných poistení pre dopravcov. Povinné zmluvné poistenie. Havarijné poistenie.