Problematika výpočtu zákonných úrokov z omeškania - Hodál, Matej
Klasifikácia úrokov z omeškania. Matematický postup vyčíslenia úrokov z omeškania. K právnemu mechanizmu určovania sadzieb úroku z omeškania.