Strategické rozhodovanie na základe riadiacej strategickej matice skupín Shell - Chebeň, Juraj
Analýza jednotlivých interpretácií portfóliovej matice. Zjednotenie prístupov a pohľad na ňu na základe informácií publikovaných priamo spoločnosťou Ahell a zahraničných autorov interpretujúcich pôvodnú maticu.