Tendencie komplexného riadenia organizácie aplikáciou BSC - Karabašová, Ľudmila, 1982-
Pokus o implementáciu BSC vo vybranom podniku, zámery a postupy výskumu, čiastočné výsledky výskumnej činnosti vo vybranom podniku.