Hlavné oblasti reformy Medzinárodného menového fondu v súvislosti s priebiehajúcou svetovou hospodárskou krízou - Jankovská, Anežka
Dokument Medzinárodného menového fondu: Prvé úlohy krízy. Globálna architektúra a Medzinárodný menový fond. Úloha Spojených štátov amerických v reforme Medzinárodného menového fondu.