Vývoj portfólia investícií komerčných poisťovní na Slovensku v období 1997-2006 - Kafková, Eva
Zhodnotenie vývoja tvorby technických rezerv ako predpokladu investičnej činnosti komerčných poisťovní. Okrem druhov technických rezerv je uvedený aj vývoj ich objemu v životnom a neživotnom poistení. Investičná aktivita ako základný ukazovateľ efektívnosti zhodnocovania prostriedkov technických rezerv.