Implementácia Kjótskeho protokolu v podmienkach spoločnosti TEKO, a.s. - Urblíková, Daniela
Kjótsky protokol a Slovenská republika. Zdroje znečistenia ovzdušia. Ich klasifikácia. Environmentálna politika ako súčasť hospodárskej politiky. Ciele obchodovania s emisiami. Opatrenia na znižovanie emisií . Právne normy a vyhlášky, ktoré určujú podmienky obchodovania s emisiami pre slovenské podniky .