Kooperácia v distribučných procesoch - Daňo, Ferdinand, 1959-
Vertikálne marketingové stratégie a integrácia distribučných sprostredkovateľov v politike výrobného podniku. Kontinuita medzi výrobou a obchodom. Vzájomná spolupráca a kooperácia v dodávateľskom reťazci. Realizácia kooperácie je predpokladom efektívnej spolupráce, distribúciu nevynímajúc.