Fiškálne impulzy a svetové akciové trhy - Chovancová, Božena
Úloha fiškálnej politiky štátu vo vzťahu k akciovým trhom. Vplyv fiškálnych stimulov. Fiškálne impulzy a zadlženosť v USA. Japonsko a verejný dlh. Krajiny BRIC na svetových akciových trhoch a ich zadlženosť. Očakávania v Európe.