Finančné aspekty trvalo udržateľného rozvoja - Bobáková, Viktória
Trvalo udržateľný rozvoj a jeho ekonomické nástroje. Základné prvky trvalo udržateľného rozvoja - ekonomika, životné prostredie a kvalita života pre všetkých. Zdroje financovania trvalo udržateľného rozvoja: verejné zdroje, súkromné zdroje ( vrámci verejno-súkromného partnerstva) a ostatné finančné zdroje.