Investovanie prostredníctvom špeciálnych podielových fondov nehnuteľností v SR - Malacká, Viera
Vznik špeciálnych podielových fondov nehnuteľností v Slovenskej republike. Charakteristika špeciálneho podielového fondu nehnuteľností. Špeciálne podielové fondy nehnuteľností na Slovensku - Sporo realitný fond, Prvý realitný fond, Náš prvý realitný, TAM realitný fond.