Výzvy strategického managementu v 21. storočí - Okruhlica, František
Náročnosť tvorenia inovačných stratégií v súčasnom komplexnom a rýchlo sa meniacom podnikateľskom prostredí. Jedným z najlepších zdrojov inovácií sú zákazníci kategórie „spoluvytvárajúcich produkt s výrobcom“ (anglicky Prosumers). Stratégie, vychádzajúce z pochopenia trendov a odlíšenia sa produktovou inováciou. Dva základné prístupy a ich kombinácie.