Prezentácia výsledkov komerčných bánk - Schwarzová, Mária
Prezentácia výsledkov komerčnej banky podľa základných požiadaviek medzinárodných účtovných štandardov a medzinárodných štandardov pre finančné vykazovanie. Postupy pri štruktúrovanej prezentácii finančnej situácie, majetku, záväzkov a vlastného imania komerčnej banky vo finančnom vyjadrení.