Adaptácia japonského manažmentu na nové okolie. - Sedlák, Mikuláš
Paradigma trhového hospodárstva a koncepcia manažmentu musia rešpektovať osobitosti jednotlivých štátov, predovšetkým štádium ich hospodárskeho vývoja, životný cyklus a základné etické hodnoty danej kultúry. Nová éra vývoja Japonska a výzva k zmene jeho manažmentu. Transformácia tradičného japonského manažmentu a nové praktiky reformovania japonskej ekonomiky.