Procyklickosť účtovných pravidiel a pravidiel regulácie kapitálu bánk - Tószér, Tomáš
Medzinárodný menový fond vo svojej najnovšej prognóze očakáva, že svetová produkcia poklesne v roku 2009 o 1,1 percenta. Negatívne dopady globálnej hospodárskej krízy na Slovensku. Procyklickosť účtovných pravidiel. Špirála strát a špirála obchodného rozpätia v moderných finančných systémoch. Procyklickosť regulácie kapitálu bánk.