Manažér ako rizikový faktor vzniku krízy v podniku - Kádárová, Jaroslava
Analýza implementácie rizikového manažmentu v podnikoch. Manažment rizika tvorí významnú čast manažérskych úloh. Riziko ovplyvňuje prežitie a úspešnosť podniku na trhu. Správanie manažérov v jednotlicých fázach krízy. Systém riadenia rizík a efektívne plnenie požiadaviek zákazníkov.