Marketingové reflexe body image - Koudelka, J.
Možnosti skúmania rozvoja body image pomocou mining dát MML-TGI, primárnych overovaní a obsahovej analýzy, tak ako ho uplatňuje výzkumný projekt GACR „Marketingový význam body image“( (GACR 402/09/0311). Kultúrne podmienky body image v perspektíve spotrebného marketingu. Negatívny vplyv idealizovaných postáv v reklame a v realite.