Riešenie vybraných problémov experimentálnej ekonómie v praxi - Lejková, Zuzana
Experimentálna ekonómia a a štúdium ekonomických otázok s využívaním experimentálnych metód. Materiál a metódy práce. Technické a finančné zabezpečenie experimentu. Počet opakovaní a počet účastníkov experimentu. Metodologické predpoklady a realizácia experimentov v praxi.