Experimentálna ekonómia a hra o vyjednávaní - Výrost, Tomáš, 1978-
Stručná prezentácia hry o vyjednávaní a experimentálne výsledky autorov. Experimentálna ekonómia a skúmanie zamerané na empirické overovanie princípov. Rozhodovacie deduktívne situácie popisované pomocou teórie hier. Prístupy rozhodovania jednotlivcov pri realizácii experimentov. Hra o vyjednávaní-bargaining game. Rubinsteinov model.