Podmienky podnikania v SR - Rejdová, Radomíra
Index ease of doing businesss - ukazovateľ jednoduchosti podnikania a jeho päť hlavných metodologických obmedzení. Oblasti a ukazovatele podnikateľského prostredia. Hodnotenie podnikateľského prostredia SR.