Ekonomika obnoviteľných zdrojov energie z pohľadu jednotlivých regiónov EÚ - Dubovická, Lenka
Využívanie obnoviteľných zdrojov energie (OZE) v regiónoch EÚ - Belgicko, Fínsko, Francúzsko, Holandsko, Luxembursko, Portugalsko, Nemecko, Rakúsko, Španielsko, Švédsko, Veľka Británia, Slovensko. Nástroje podpory OZE v EÚ. Najdôležitejšie aspekty týkajúce sa teoretických prístupov k problému zabezpečenie energie a elektriny v 18. - 21. storočí.