Súčasné možnosti riadenia rizík podnikateľských subjektov - Hudák, Igor, 1985-
Nevyhnutnosť aplikácie manažmentu rizika aj v malých a mikro podnikoch. Nedôsledný prístup manažmentu k identifikácii rizík a zmierňovaniu dopadov na finančnú stabilitu podniku má často za následok jeho likvidáciu. Význam poistenia pre podnikateľské subjekty. Riziká ohrozujúce analyzovanú spoločnosť. Hodnotenie faktorov rizika.