Vplyv finančnej krízy na legislatívu bankového účtovníctva - Vovk, Martin, 1976-
Spúšťačom krízy bol bankový sektor, a preto bolo nutné prijať opatrenia na zmiernenie dopadov krízy. Jednou z takýchto oblastí je aj problematika finančných nástrojov, najmä cenných papierov. Oceňovanie finančných nástrojov - IAS 39. Presuny medzi kategóriami cenných papierov platné v súčasnosti.