Analýza súčasného stavu distribúcie poistných produktov - Pastoráková, Erika, 1972-
Porovnanie distribučných kanálov používaných vo vybraných krajinách Európy na predaj životného a neživotného poistenia. Analýza výhod a nevýhod jednotlivých foriem a spôsobov predaja poistných produktov jednotlivým segmentom klientov poisťovní.