Efektívne riadenie znalostí - rozhodujúci faktor úspešného fungovania ekonomických subjektov - Dugas, Jaroslav, 1967-
Stratégia firmy v znalostnej ekonomike. Manažment znalostí a informačné prostredie v podnikateľskej sfére. Rozvinuté firemné informačné a znalostné centrum. Informačná ekonomika.