Industry classification review, hurdles and methodologies - Lyócsa, Štefan, 1982-
Definícia a klasifikácia priemyslu a priemyselných systémov. Proces priradenia podnikov do odvetví ekonomiky. Dôležitosť klasifikácie odvetví ekonomiky. Využitie modelov pre priemyselnú klasifikáciu.