Význam kovov pri sprostredkovaní výmeny - Tkáčová, Daniela, 1954-
Úloha a význam kovov pri sprostredkovaní výmeny. Druhy kovov, ktoré sa využívali a etapy historického vývoja v kontexte s využívaním kovov, ich výhody a nevýhody pri sprostredkovaní výmeny. Problematika razby mincí a druhov mincí, ktoré sa razili od staroveku až do obdobia Keltov.