Spoločensky zodpovedné podnikanie a jeho previazanosť s EFQM modelom výnimočnosti - Halagová, Lýdia
Spoločensky zodpovedné podnikanie - definície. Zainteresované subjekty, elementy spoločensky zodpovedného podnikania (SZP). Ľudský faktor v v SZP. EFQM model výnimočnosti a SZP. Súčasný stav problematiky SZP na Slovensku. Paralely EFQM modelu a modelu SZP s dôrazom na sociálnu oblasť.