Ohodnocovanie manažérskej kompetentnosti - Porvazník, Ján
Manažérska spôsobilosť a názory na podstatu a obsah manažérskej pozície. Práva, povinnosti a zodpovednosť voči ľuďom, konkrétna manažérska (vodcovská, riadiaca ) úloha. Uplatnenie poznania konkrétnymi aktivitami. Zvládanie súčasných problémov ľudskej civilizácie. Kompetentnosť a miera sociálnej zrelosti.